εσπα 2014-2020

Aerial Dance

Ανακαλύψτε τον Κόσμο του Aerial Dance: Η Τέχνη της Ελευθερίας και της Έκφρασης

Στην σχολή μας, η τέχνη του χορού συναντά την τέχνη της αιθέριας κίνησης, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία!

Ένας συνδυασμός του χορού και της ακροβατικής στις αιώρες-πανιά. Είναι μια εναλλακτική μορφή έκφρασης που απαιτεί δύναμη, ευλυγισία και ψυχική συγκέντρωση. Αλλά πάνω απ ’όλα, είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε χορό, ενδυνάμωση και εναέρια κίνηση.

Είτε είστε αρχάριος είτε έχετε προηγούμενη εμπειρία στο χορό, το aerial dance είναι προσβάσιμο για όλους. Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι και θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα. Θα ανακαλύψετε τη δύναμη του σώματός σας και την ικανότητά σας να εκφράζεστε μέσω της κίνησης στον αέρα.

Το Aerial Dance δεν είναι μόνο για το σώμα. Είναι επίσης για την ψυχή και το πνεύμα. Καθώς ανυψώνεστε στον αέρα, αισθάνεστε την ελευθερία και την ανανέωση. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε από τον καθημερινό σας ρυθμό και να συνδεθείτε με τον εαυτό σας.

Ελάτε να ζήσετε αυτήν τη μαγική εμπειρία μαζί μας. Ανακαλύψτε τον κόσμο των πανιών και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο!

Ο χορός στα…ύψη!

Πέρα από τον διασκεδαστικό τρόπο εκγύμνασης, τα οφέλη της Aerial εκτείνονται στην πρόκληση του νου, όταν το σώμα βρίσκεται στον αέρα. Σώμα και πνεύμα εναρμονίζονται. Εάν επιθυμείτε να δυναμώσετε, να αιωρηθείτε και να αποκτήσετε (περαιτέρω) ευλυγισία, αυτό είναι το μάθημά σας!

Λόγω περιορισμένων θέσεων, κλείστε έγκαιρα την θέση σας.

Η πρακτική προσαρμόζεται για να απευθύνεται σε μαθητές όλων των επιπέδων.

Αντενδείκνυται σε άτομα με υπέρταση και γλαύκωμα.

Τμήματα για όλες τις ηλικίες!